Agenda

Webinar Videogroep
Donderdag, 18 Maart 2021, 20:00 - 22:00
Deze herhaling is een uitzondering op het normale herhaalsysteem
door Arie van Herk
Contact Han Eilander

Het onderwerp deze avond is

                                             “Beeld in beeld montages”

Hans van Kempen zal dit doen voor Cyberlink en Han Eilander voor Pinnacle.
Aanvang 19.30 uur.

Voor de goede orde vermelden we nogmaals dat Jitsi ook wat beperkingen heeft, zo kun je de beste verbinding maken met Edge, Google-Chrome of Firefox en de deelname is beperkt tot 30 deelnemers, bovendien is het aan te bevelen om bekabeld verbonden te zijn met internet.

Diegene die de presentaties nog eens willen terugzien kunnen deze zelf opnemen met een screenrecorder. Cyberlink gebruikers beschikken over de Cyberlink Screen-Recorder en Pinnacle gebruikers over Life Screen Capturing of Multicam Capture Lite

Om alles goed te laten verlopen moeten we je vragen om je van tevoren aan te melden op het hierna volgende e-mail, dus niet op de site van HCC Apeldoorn.
Voor deelname, stuur je een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
dit kan tot en met donderdag 18 maart 2021, tot 12:00 uur.

Op 18 maart 2021 tussen 19:00 en 19:15 uur krijgen die leden die zich hebben opgegeven een e-mail waarin staat hoe je kunt inloggen en het wachtwoord, waarmee we deze sessie hebben beveiligd.  

Er is duidelijk een groeiende belangstelling, we zijn beperkt tot 30 deelnemers en vol is vol, schrijf je dus op tijd in. Bij overschrijding van de limiet krijg je hiervan bericht, wij versturen geen bevestiging van de inschrijving.

Zijn er vragen, mail ons.

Met vriendelijke groeten,
Het Video-team.

 

Locatie WEBINAR
WEBINAIR
Aanmelden verplicht
U moet inloggen om uw komst te bevestigen.