Hartelijk welkom op de website van HCC!apeldoorn

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Extra nieuws,

  • op de locatie Jasmijnstraat 36, 8171 AP in Vaassen is gestart met bijeenkomsten
  • nieuwe locatie voor Deventer per 28 september: Bloemendalsweg 1B, 7429 AL Colmschate

De organisatie van HCC!apeldoorn bestaat uit een bestuur en een groot aantal kernleden. Er worden jaarlijks circa 150 activiteiten georganiseerd op de locaties in Apeldoorn, Colmschate (Gemeente Deventer), Vaassen en Zevenaar. In hetzelfde gebied zijn er activiteiten van de SeniorenAcademie in Apeldoorn, Dieren, Ede, Schalkhaar en Zelhem. In de Agenda vindt u welke activiteiten op welke data/locatie plaatsvinden. Periodiek verzenden we Nieuwsbrieven met informatie over de activiteiten gecoördineerd vanuit Apeldoorn, Deventer en Zevenaar en de SeniorenAcademielocaties in onze regio. In het menu Hyperlinks worden diverse uitwerkingen van thema’s opgenomen met verwijzingen naar die websites. Onder Documenten vindt u publicaties van het bestuur en over specifieke bijeenkomsten. Tot slot wordt in het menu Archief Nieuwsbrieven de nieuwsbrieven van de drie hoofdlocaties van de regio en de nieuwsbrieven van de SeniorenAcademielocaties in onze regio opgeslagen.


Door de grote belangstelling en opkomst zijn we in de regio in staat om op veel momenten een bijeenkomst te organiseren. Dan staan vrijwilligers klaar om u te helpen met problemen op het gebied van, genealogie, fotobewerking, videobewerking, computerborduren, open source, websites, 3D ontwerpen en printen, Raspberry Pi en natuurlijk ook windows- en Apple en Linuxproblemen. Daarnaast slagen we er meestal in om in een aparte zaal een presentatie te houden over een actueel onderwerp. Voor onderwerpen die meer tijd nodig hebben wordt over meerdere avonden een workshop georganiseerd. Maar je kan natuurlijk ook met een kop koffie aanschuiven aan de leestafel en meedoen met de discussie over de stand der techniek. Kijk goed bij activiteiten en agenda wanneer welke activiteit wordt ingevuld.

Dit alles is mogelijk omdat we een team hebben van enthousiaste en kundige kernleden die graag hun kennis delen. Kom langs en ervaar hoe het is om mensen te ontmoeten in plaats van een online leven.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!apeldoorn

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden