Agenda

Bijeenkomst Video-werkgroep
Donderdag, 23 Maart 2023, 19:30
door Ferdinand Cloo
Contact 0645329968

 

Bijeenkomst Videogroep.

Indien u ook meer wilt weten over de videobewerking en hierin meer vaardig wilt worden, kom dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen bij onze bijeenkomsten. Onze computerexperts behandelen iedere keer weer nieuwe ontwikkelingen op het gebied van videobewerking voor zowel beginnelingen en gevorderden.

Wij werken hoofdzakelijk met het programma Pinnacle, Adobe Première en Davinci Resolve. De video-avonden worden verzorgd door Bertus Harmsen en Marcel Matthijsse.

 

De zaal is open vanaf 19.30u. Aanvang bijeenkomst om 20.00u (tot 22.00u). Aanmelding is niet nodig. Het eerste bezoek is gratis.

U bent van harte welkom.

Voor nadere info kijk op onze website: https://apeldoorn.hcc.nl  

Locatie Ons Huis
Dokter Honigstraat 3
Zevenaar
Gelderland
6901 AP
Nederland
0653830413
U kent ons wellicht van de video-bijeenkomsten in Zevenaar. (iedere 4e donderdag van de maand) Wij willen onze computergroep uitbreiden. Indien u ook meer wilt weten over de videobewerking en hierin meer vaardig wilt worden, kom dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen bij onze bijeenkomsten. Onze computerexperts behandelen iedere keer weer nieuwe ontwikkelingen op het gebied van videobewerking voor zowel beginnelingen en gevorderden. Wat kunt u verwachten? Bent u met een camera op pad geweest, dan helpen wij u op weg om van de opgenomen beelden een mooi eindproduct te maken. Indien u in het bezit bent van een laptop met een programma voor videobewerking dan is dat extra handig. Wij werken hoofdzakelijk met het programma Pinnacle, Adobe Première en Davinci Resolve. De video-avonden worden verzorgd door Bertus Harmsen en Marcel Matthijsse.