Agenda

WEBINAR Videogroep
Donderdag, 20 Mei 2021, 19:30
Deze herhaling is een uitzondering op het normale herhaalsysteem
door Arie van Herk
Contact Han Eilander

Beste Videobewerkers,

Op donderdagavond 20 mei 2021 om 19:30 houden we alweer onze laatste maandelijkse virtuele bijeenkomst van dit seizoen. We zijn dus NIET in het Bolwerk aanwezig.
Natuurlijk hopen we dat we in het nieuwe seizoen elkaar ook weer fysiek kunnen ontmoeten, maar we houden er rekening mee dat we ook dan nog gebruik moeten maken van de virtuele meetings.

Jitsi heeft een belangrijke up-date gehad en dat geeft een aantal nieuwe mogelijkheden die we op deze avond met elkaar willen uitproberen. Tevens zullen we aandacht geven aan diverse functies.

Verder is er de mogelijkheid om vragen te stellen over zowel Pinnacle alsmede Cyberlink.

We willen deze avond gaan invullen als een inloopavond, dat betekent dat we de microfoon en de camera allemaal aan kunnen zetten en met de tegelweergave ingeschakeld kunnen we dan ook onderling met elkaar communiceren.

Om alles goed te laten verlopen moeten we je vragen om je van tevoren aan te melden op het hierna volgende e-mailadres, dus niet op de site van HCC Apeldoorn. Voor deelname, stuur je een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dit kan tot en met donderdag 20 mei 2021, tot 12:00 uur.

Op 20 mei 2021 tussen 19:00 en 19:15 uur krijgen die leden die zich hebben opgegeven een mail waarin staat hoe je kunt inloggen en het wachtwoord, waarmee we deze sessie hebben beveiligd.

Voor deze sessie heb je een microfoon en een webcam nodig, werk je met een laptop dan is dat geen probleem, met een desktop moet je deze apart aansluiten. Als je hierover niet beschikt kun je je smartphone gebruiken als webcam en microfoon. Hieronder laten we de stappen zien die je hiervoor moet zetten:

  • Installeer de app Iriun webcam ( te vinden in de appstore)
  • Installeer de driver op je desktop (te vinden op internet iriun.com)

Als je de app op je telefoon activeert en op je desktop de driver opstart dan werkt dit meteen. Kom je er niet uit dan kun je Han Eilander contacteren middels bovenstaand e-mailadres.

Er is duidelijk een groeiende belangstelling, we zijn beperkt tot ca. 30 deelnemers, en vol is vol, schrijf je dus op tijd in. Bij overschrijding van de limiet krijg je hiervan bericht, wij versturen geen bevestiging van de inschrijving, geen bericht is dus goed bericht.

Zijn er vragen, mail ons.

Met vriendelijke groeten,
Het Video-team.

De Interessegroep videobewerking komt op de 1e, 2e, 3e en 5e donderdag van de maand bijeen.

Let op:

De 1e en 5e donderdag van de maand zijn er 14 plaatsen op de BG

De 2e donderdag van de maand zijn er 10 plaatsen op de BG

De 3e donderdag van de maand zijn er 12 plaatsen in zaal 4 met ondersteuning van beamer en centrale uitleg

Locatie WEBINAR
WEBINAIR
Aanmelden verplicht
U moet inloggen om uw komst te bevestigen.