Wat doet HCC!apeldoorn?

Hartelijk welkom op de website van HCC!apeldoorn.

HCC!apeldoorn omvat gebieden rondom Apeldoorn, Arnhem en Deventer. De organisatie van HCC!apeldoorn bestaat uit een bestuur en een groot aantal kernleden.
Er worden jaarlijks circa 120 activiteiten georganiseerd op locaties in Apeldoorn, Dieren, Ede, Eefde, Schalkhaar (Gemeente Deventer) Vaassen en Zevenaar.

In de Agenda vindt je welke activiteiten op welke data/locatie plaatsvinden. Periodiek verzenden we een Nieuwsbrief met informatie. In de Kennisbank worden diverse uitwerkingen van thema’s opgenomen en verwijzingen naar landelijke websites. Onder Documenten vindt je publicaties van het bestuur en over specifieke bijeenkomsten.

De bijeenkomsten zijn primair bestemd voor HCC!leden.

Het is geen probleem wanneer je als niet lid een keer komt om de sfeer te proeven en te kijken hoe activiteiten verlopen. Kom je vaker dan vragen we een bijdrage van € 3,- per bijeenkomst.

Lid worden is nog beter, je ontvangt dan nieuwsbrieven, het blad PC-Active en regelmatig kortingen op producten. Aanmelden.

Door de grote belangstelling en opkomst zijn we in deze regio in staat om op veel momenten een bijeenkomst te organiseren. Dan staan vrijwilligers klaar om je te helpen met problemen op het gebied van, genealogie, fotobewerking, videobewerking, computerborduren, open source, websites, 3D ontwerpen en printen, Raspberry Pi en natuurlijk ook windows- en linuxproblemen. Daarnaast slagen we er meestal in om in een aparte zaal een presentatie te houden over een actueel onderwerp. Voor onderwerpen die meer tijd nodig hebben wordt over meerdere avonden een workshop georganiseerd. Maar je kan natuurlijk ook met een kop koffie aanschuiven aan de leestafel en meedoen met de discussie over de stand der techniek. Kijk goed bij activiteiten en agenda wanneer welke activiteit wordt ingevuld.

Dit alles is mogelijk omdat we een team hebben van enthousiaste en kundige kernleden die  graag hun kennis delen. Kom langs en ervaar hoe het is om echte mensen te ontmoeten in plaats van een forum of een helpdesk.